telephone
Bilet transport international
microbuz transport international icon
Pret bilet Arad – Zell am See

Transport autocar sau microbuz direct la adresa in Austria sau Romania.
Afla rapid cand este urmatoarea plecare si care este cel mai avantajos pret oferit de transportator.

transport la adresa

Arad – Zell am See

Zell am See este un oras in din judetul Salzburg. Ai nevoie de transport pana in orasul Zell am See la adresa? Calatoreste cu firmele verificate de RO-TRANSPORT.RO din judetul Arad orasul Arad sau imprejurimi si te bucuri de cele mai bune servicii de transport din Romania.Microbuz, autocar cu plecare din Arad spre Austria tur – retur.

Muncesti in Austria sau vrei sa calatoresti si cauti un mijloc de transport sigur si rapid cu plecare din judetul Arad orasu Arad ?

Calatoreste cu firme verificate, bucura-te de cele mai bune servicii si preturii. Rezerva acum un loc pentru urmatorul transport, de la adresa la adresa.

Transport Arad – Zell am See

Despre Judetul Arad

Judetul Arad se afla in Vestul Romaniei, acesta cuprinde teriorile din Crisana si Banat. Muresul si Crisul Alb sunt raurile care trec prin judetul Arad. Acesta se invecineaza cu judetul Bihor, Alba, Hunedoara, Timis si Ungaria. Orasul Arad este resedinta judetului care ii poarta acelasi nume. Judetul este format din municipiul Arad, 9 orase si 68 de comune. Agricultura este pusa in valoare in aceest judet, campiile acestuia fiind recomandate pentru cresterea legumelor sau a cerialelor, apa acestuia fiind ceea mai buna din tara. Arad impreuna cu judetul Timis sunt cele mai dezvoltate reguni din Romania, asta se datoreaza pozitionarii acestuia fata de granita. Judetul atrage cu usurinta un numar mare de investitori straini. Este al 5 judet in privinta firmelor nou infintate cu capital strain. Judetul se bucura de parcuri si zone industriale bine puse la punct. Industria alimentara, textila, prelucrari lemnului, componente si accesorii sunt cele mai predominante in judet. Oamenii din judetul Arad care muncesc in strainatate sau vor sa calatoreasca pentru o vacanta in Ausitria, prefera transportul rutier cu microbuzul sau autobuzul. Transportul international este facilitat de firmele din judet sau orasul Arad care ofera cuse zilnice spre destinatii ca Austria sau Europa direct la adresa.

Orasul Arad

Municipiul Arad, resedinta judetului Arad, cu o populatie de 164 665 locuitori, este unul dintre cele mai vechi orase de pe teritoriul actual al Romaniei. Prima atestare documentara a localitatii Arad dateaza din anul 1078. In anii 1551-1552 orasul este ocupat de turci. Stapanirea turceasca dureaza pana in anul 1687, cand trece sub dominatie habsburgica. De remarcat ca in anul 1599 orasul a fost eliberat de catre ostile lui Mihai Viteazul, dar in anul 1616 a intrat din nou sub stapanirea Portii Otomane. In anul 1834 primeste statutul de oras liber regesc, la festivitati participand chiar imparatul Francisc I. In 1909 se infiinteaza in oras prima fabrica de automobile de pe teritoriul de atunci al Ungariei. La 10 aprilie 1913 este inaugurata prima linie de cale ferata electrificata din estul Europei si a opta din lume, pe ruta Arad – Podgoria. Dupa Unirea din 1918, orasul cunoaste in perioada interbelica o puternica dezvoltare, astfel ca in anul 1937 este evaluat ca fiind cel mai puternic centru economic din Transilvania si al patrulea din Romania. In anul 1968 Aradul a primit statut de municipiu. Dupa anul 1990, orasul a continuat sa se dezvolte, stimulat si de infiintarea Zonei Industriale Arad.

burgenland

Transport International, Austria – Romania

Transport Austria

Transport la adresa Arad – Zell am See

 

Afla mai multe detalii, rezerva un loc pentru urmatoarea cursa.
Vrei sa calatoresti in Austria, ai intrebari legate de transport?
Contacteaza unul din operatorii nostrii, te putem ajuta!

Discuta cu un operator

Suna acum si afla rapid informatii despre rezervari, plecari, pret si alte informatii necesare pentru transport.

Rezervare rapida

Fa-ti o rezervare rapid sau cumpara un bilet in mai putin de 2 minute, verifica locurile disponibile si ora plecarii cu unul din operatorii nostrii. Suna acum!

TRANSPORT LA ADRESA

Atunci cand calatoresti in alta tara, este important sa ajungi exact acolo unde ai nevoie, transport pana la adresa. Majoritatea operatorilor de transport inregistrati pe site ofera aceest serviciu.

N

CEL MAI BUN PRET

Știm ca atunci cand îti planifici vacanta mult dorita, vrei sa platesti un pret corect si sa beneficiezi de servicii pe masura, iar noi te asiguram ca cerintele tale vor fi în totalitate îndeplinite. In plus, pentru ca ai ales sa calatoresti cu noi, vom avea grija sa te ducem chiar la adresa mentionata de tine.

}

SIGUR SI RAPID

Nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la siguranta ta si a familiei tale! Firma noastra de transport lucreaza cu soferi profesionisti, care au fost atent selectati, cu scopul de a iti asigura confortul. De asemenea, microbuzele alese sunt de ultima generatie, adaptate in functie de numarul de pasageri.

Transport - Zell am See
Transport Arad – Zell am See

Curse zilnice spre Austria – tur/retur. Bagaj inclus in pret, de la adresa la adresa.
Calatoreste in siguranta, direct la adresa pana in Austria.