Baia de Arama – Furstenfeld

Transport persoane Baia de Arama – Furstenfeld
telephone
Bilet transport international
microbuz transport international icon
Pret bilet Baia de Arama – Furstenfeld

Transport autocar sau microbuz direct la adresa in Austria sau Romania.
Afla rapid cand este urmatoarea plecare si care este cel mai avantajos pret oferit de transportator.

transport la adresa

Baia de Aramă – Furstenfeld

Furstenfeld este un oras in din judetul Steiermark. Ai nevoie de transport pana in orasul Furstenfeld la adresa? Calatoreste cu firmele verificate de RO-TRANSPORT.RO din judetul Mehedinti orasul Baia de Aramă sau imprejurimi si te bucuri de cele mai bune servicii de transport din Romania.Microbuz, autocar cu plecare din Baia de Aramă spre Austria tur – retur.

Muncesti in Austria sau vrei sa calatoresti si cauti un mijloc de transport sigur si rapid cu plecare din judetul Mehedinti orasu Baia de Aramă?

Calatoreste cu firme verificate, bucura-te de cele mai bune servicii si preturii. Rezerva acum un loc pentru urmatorul transport, de la adresa la adresa.

Transport Baia de Aramă – Furstenfeld

Despre judetul Mehedinti

Mehedinti este un judet intre regiunile istorice Banat si Oltenia, in sud-vestul tarii. Resedinta acestuia este municipiul Drobeta-Turnu Severin. Se invechineaza cu judetele: Caras-Severin, Gorj, Dolj, Bulgaria si Serbia. Mehedinti se intinde pe o suprafata de 4,933 km patrati si are o populatie de aprox 130,333. Din punct de vedere administrativ acesta este compus din 5 orase din care 2 municipii, 61 comune si 344 sate. Orasele sunt Orsova, Baia de Arama si Vanju Mare

Transport

Drumurile din judetul Mehedinti insumeaza aprox. 1871 km; din care 488 drumuri nationale si 1,423 km de drumuri judetene. Transportul in comun al pasagerilor a fost asigurat de 89 autobuze si microbuze.

 

Turism

Principalele atractii turistice sunt:
Orasul Drobeta-Turnu Severin
Orasul Orsova
Muntii din Mehedinti
Portile de fier
Baia de Arama

Orasul Baia de Arama

Baia de Arama este situat pe terasa inalta a Podisului Mehedinti fiind cunoscut inca din antichitate sub denumirea de Chalchis (arama). In documentele medievale localitatea se numea Baia, sat aflat in proprietatea boierilor Glogoveni. Din anul 1845 este mentionat sub numele de Baia de Arama. Este declarat oras in anul 1968 si are o populatie de 5349 locuitori.

burgenland

Transport International, Austria – Romania

Transport Austria

Transport la adresa Baia de Arama – Furstenfeld

 

Afla mai multe detalii, rezerva un loc pentru urmatoarea cursa.
Vrei sa calatoresti in Austria, ai intrebari legate de transport?
Contacteaza unul din operatorii nostrii, te putem ajuta!

Discuta cu un operator

Suna acum si afla rapid informatii despre rezervari, plecari, pret si alte informatii necesare pentru transport.

Rezervare rapida

Fa-ti o rezervare rapid sau cumpara un bilet in mai putin de 2 minute, verifica locurile disponibile si ora plecarii cu unul din operatorii nostrii. Suna acum!

TRANSPORT LA ADRESA

Atunci cand calatoresti in alta tara, este important sa ajungi exact acolo unde ai nevoie, transport pana la adresa. Majoritatea operatorilor de transport inregistrati pe site ofera aceest serviciu.

N

CEL MAI BUN PRET

Știm ca atunci cand îti planifici vacanta mult dorita, vrei sa platesti un pret corect si sa beneficiezi de servicii pe masura, iar noi te asiguram ca cerintele tale vor fi în totalitate îndeplinite. In plus, pentru ca ai ales sa calatoresti cu noi, vom avea grija sa te ducem chiar la adresa mentionata de tine.

}

SIGUR SI RAPID

Nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la siguranta ta si a familiei tale! Firma noastra de transport lucreaza cu soferi profesionisti, care au fost atent selectati, cu scopul de a iti asigura confortul. De asemenea, microbuzele alese sunt de ultima generatie, adaptate in functie de numarul de pasageri.

Transport - Furstenfeld
Transport Baia de Arama – Furstenfeld

Curse zilnice spre Austria – tur/retur. Bagaj inclus in pret, de la adresa la adresa.
Calatoreste in siguranta, direct la adresa pana in Austria.