telephone
Bilet transport international
microbuz transport international icon
Pret bilet Regensburg transport

Transport microbuz direct la adresa din Germania sau Romania.
Calatoreste rapid si sigur cu cele mai bune preturi direct la adresa. Bagaj inclus.

transport la adresa

Regensburg Transport – Romania

În primul rând, oportun și necesar este să aflăm cum și unde este situat orașul, istoria acestuia și diferitele ocupații care au avut loc, ce fel de geografie întâlnim și care sunt principalele forme de relief, atât și vremea predominantă acestui oraș. Regensburg, numit și Ratisbon este un oraș din landul Bavaria, Germania, situat pe Dunăre constituind un district urban. Partea care este situată la sud de Dunăre, a deținut, în trecut, mai precis în epoca romană, numele de Castrum Regina. Această localizare a orașului conferă prosperitate pe plan industrial, comericial și cultural. Având rețelele feroviare și cele navale foarte ocupate în mare parte din timp.

În zona centrului vechi a fost un așezământ celtic numit și Radasbona, care, mai apoi a devenit fortăreață romană. Poarta nordică romană, sau Porta Praetoria și părți ale zidului au rezistat în timp.

De prin anii 1000, Regensburg a găzduit o vastă populație de evrei, probabil chiar prima populație evreiască din Germania, însă aceștia au fost dați afară în secolul 15. Regensburg a fost la apogeul prosperității in secolele 12 și 13, mai apoi fiind cucerit de către suedezi și mai târziu, de trupele imperiale în timpul Războiului de Treizeci de ani, fiind distrus de francezi în 1809, revenind Bavariei în 1810. În ciuda faptului că, în Al Doilea Război Mondial au fost bombardamente masive asupra Germaniei, multe părți ale Regensburg-ului au rămas în timp formând deosebite atracții turistice.

Pentru cei pasionați de religie dar și de istorie, mai multe biserici au rămas în timp, astăzi devenind atracții turistice, mai cu seamă Catedrala Sfântului Petru, care este cea mai importantă biserică Gotică din Bavaria. Alte biserici impresionante pot fi cele pictate in stilul Baroc, sau Capela Veche, în care cele mai vechi părți datează încă din anii 1000 cu un interior în stilul Rocco. Pe lângă bisericile enumerate, mai sunt o multitudine de alte biserici care ar putea fi zone de interes turistic în funcție de preferințe.

Regensburg este orașul Universității Regensburg, fondată în 1962. Pe lângă universitate putem să ne îndreptăm privirile spre muzeele de transport maritim, dar și cele de istorie naturală. Orașul are și o bază turistică pentru cei pasionați de aventură, aer curat, dar și plimbări în Pădurea Bavariei. Nu în ultimul rând, peste 1,500 de monumente tot în stil gotic și roman protejate prin lege.

Tipul de climat al Regensburgului nu este unul foarte diferit de cel al României, cald și temperat, în cadrul acestui climat observăm media anuală de temperatură ca fiind 9.6 grade Celsius. Chiar și în cele mai secetoase perioade avem averse de ploaie.

În ceea ce privește distanța și timpul petrecut din România, mai precis Timișoara, la Regensburg putem opta pentru varianta microbuz, un traseu de aproximativ 953km, însă, în cadrul acestui traseu parcurgem diferite orașe prin care, să treacă ar fi o experiență unică pentru mulți. Pornind din Timișoara, urcăm în Arad, iar mai apoi ieșim din țară și intrăm în Ungaria, la Seghedin. Urmează Budapesta, un oraș care merită măcar o oprire pentru admirație. După aceea, următoarea locație princare v-om trece va fi Viena, din nou, un oraș minunat căruia merită să îi acordăm atenție. Și, nu în ultimul rând, ajungem la Regensburg. În ceea ce privește timpul alocat traseului, cu autocarul sau microbuzul, ar fi undeva la 12-13 ore, timp în care nu cred că ai cum să te plictiseși datorită priveliștilor și orașelor menționate mai sus.

Datorită căilor feroviare, Regensburg beneficiază de eficiența transporturilor, însă, putem opta și pentru transportul în comun, pentru programări, hărți sau timpul estimat, este recomandată folosirea site-ului de transport RVV. În ceea ce privește locurile de parcare, dat fiind faptul că centrul orașului Regensburg este în mare parte zonă pietonală, accesul ar fi mai dificil cu mașina, însă cred că este binevenită o promenadă in centru. Alte mijloace de deplasare în oraș ar fi închiriatul bicicletelor sau al canoelor.

Încă unul dintre motivele pentru care este cunoscut Regensburg, este acela că ei sunt producătorii automobilelor BMW, cum ar fi Seria 1, Seria 3, M3, și alte autovehicule pentru poliție. Din 1986, de când a fost deschisă fabrica, mai mult de trei milioane de autovehicule BMW au ieșit pe ușile acesteia.

În Regensburg, pentru gurmanzi, dar și pentru cei care doar vor să ia micul dejun, prânzul sau cina, avem diferite restaurante, care, în mare parte ar satisface nevoile oricui. Știm bine că, Germania în general este vestită pentru cârnăciorii delicioși și berea foarte bună. Astfel ne stau la dispoziție multe alegeri, în funcție de preferințe.

Pentru cei care doresc să se stabilească în Regensburg, există o varietate de locuri de muncă, de la locuri de muncă în invățământ, la șofer, la inspector de construcții. Însă și studenții pot să găsească un loc de muncă având această posibilitate.

În ceea ce privește prețul chiriilor, în funție de buget și preferințe, găsim chirii începând cu 350 de euro, dar și chirii mai costisitoare.

În concluzie, Regensburg este un oraș care le oferă pe toate, având ținta către aproape orice preferință, de la împătimiți în ale aventurii, până la cei pasionați de istorie, de la cei care caută un locaș de cult, până la cei care caută doar un restaurant unde să mănânce.

Timis
Buziaş
Deta
Făget
Jimbolia
Lugoj
Sânnicolau Mare
Timişoara

Hunedoara
Deva
Hunedoara
Petrosani
Vulcan
Lupeni
Petrila
Orastie
Brad
Simeria
Calan
Hateg
Uricani
Geoagiu
Aninoasa

Caras-Severin
Caransebes
Bocsa
Moldova Noua
Oravita
Otelu Rosu
Anina
Baile Herculane

Mehedinti
Drobeta-TurnuSeverin
Strehaia
Orsova
BaiadeArama
VanjuMare

Arad
Arad
Pecica
Santana
Lipova
Ineu
Chisineu Cris
Nadlac
Curtici
Pancota
Sebis

Olt
Slatina
Caracal
Bals
Corabia
Scornicesti
Draganesti-Olt
PiatraOlt
Potcoava

Alba
Alba Iulia
Sebes
Aiud
Cugir
Blaj
Ocna
Mures
Zlatna
Zlatna
Campeni
Teius
Abrud
Baia de Aries

 

Dolj
Craiova
Bailesti
Filiasi
Dabuleni
Segarcea
Bechet

Sibiu
Sibiu
Medias
Cisnadie
Avrig
Agnita
Dumbraveni
Talmaciu
CopsaMica
Saliste
MiercureaSibiului
OcnaSibiului

Gorj
Targu Jiu
Motru
Rovinari
Bumbesti-Jiu
Targu Carbunesti
Turceni
Tismana
Novaci
Ticleni

Timis
Timisoara
Lugoj
SannicolauMare
Jimbolia
Recas
Faget
Buzias
Deta
Gataia
Ciacova

Transport International, Germania – Romania

transport romania germania

Transport Germania

Transport la adresa Regensburg transport

 

Afla mai multe detalii, rezerva un loc pentru urmatoarea cursa.
Vrei sa calatoresti in Germania, ai intrebari legate de transport?
Contacteaza unul din operatorii nostrii, te putem ajuta!

Discuta cu un operator

Suna acum si afla rapid informatii despre rezervari, plecari, pret si alte informatii necesare pentru transport.

Rezervare rapida

Fa-ti o rezervare rapid sau cumpara un bilet in mai putin de 2 minute, verifica locurile disponibile si ora plecarii cu unul din operatorii nostrii. Suna acum!

TRANSPORT LA ADRESA

Atunci cand calatoresti in alta tara, este important sa ajungi exact acolo unde ai nevoie, transport pana la adresa. Majoritatea operatorilor de transport inregistrati pe site ofera aceest serviciu.

N

CEL MAI BUN PRET

Știm ca atunci cand îti planifici vacanta mult dorita, vrei sa platesti un pret corect si sa beneficiezi de servicii pe masura, iar noi te asiguram ca cerintele tale vor fi în totalitate îndeplinite. In plus, pentru ca ai ales sa calatoresti cu noi, vom avea grija sa te ducem chiar la adresa mentionata de tine.

}

SIGUR SI RAPID

Nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la siguranta ta si a familiei tale! Firma noastra de transport lucreaza cu soferi profesionisti, care au fost atent selectati, cu scopul de a iti asigura confortul. De asemenea, microbuzele alese sunt de ultima generatie, adaptate in functie de numarul de pasageri.

Regensburg transport
Transport Regensburg transport

Curse zilnice spre Germania – tur/retur. Bagaj inclus in pret, de la adresa la adresa.
Calatoreste in siguranta, direct la adresa pana in Germania.