telephone
Bilet transport international
microbuz transport international icon
Pret bilet Romania – Nurnberg

Transport microbuz direct la adresa din Germania sau Romania.
Calatoreste rapid si sigur cu cele mai bune preturi direct la adresa. Bagaj inclus.

transport la adresa

Nürnberg

Nuremberg este un oraș din Franconia Mijlocie, landul Bavaria, Germania, care numără peste 500000locuitorișiestealdoileaorașcamărimedinBavaria.Împreunăcu Fürth,Erlangenși Schwabach formează centrul cultural și economic al Franconiei.

Câmpul Zeppelin de la fostul teren de miting al Partidului Nazist în Nuremberg este o moștenire națională foarte specială întrucât dezbaterile despre renovarea relicvelor grav avariate ale locului sunt și de interes internațional.

Orașul a fost menționat pentru prima data în 1050, în documente oficiale ca Noremberg avându- și originea într-un castel cunoscut astăzi sub numele de Kaiserburg, castel construit cu aproximativ 10 ani înaintea regelui german Henry al treilea, ducele Bavariei. Orașul a câștigat repede deplină independență, devenind un oras imperial liber. Până la sfârșitul secolului al XII- lea, Nuremberg nu mai era doar o așezare fortificată, transformându-se într-un oraș demeștesugari unde producția și comerțul deveniseră cele mai importante surse de venit.

Cum orașul a fost bombardat grav în urma celui de-al Doilea Război Mondial, puține clădiri istorice au rămas intacte, însă, câteva dintre acestea au fost renovate, cum ar fi bisericile gotice ale sfinților Sebald și Lorenz. Spitalul Bisericii Duhului Sfânt care se înalță deasupra Pegnitzului este acum un cămin pentru bătrâni. Pe lângă acestea, în Nuremberg găsim și instituții de învățământ precum Politehnica Ohm pentru Tehnologie Aplicată, Academia de Artă, care este cea mai veche din Germania datând din 1662. Un alt exemplu de instituție este biblioteca publică având mai bine de 600 de ani.

Nürnberg – Transport Romania

Nuremberg este casa unicului Muzeu Național Germanic, recunoscut din 1852 fiind cel mai mare muzeu German de artă și cultură. Mai găzduiește și alte muzee precum cele de jucării, transport și design.

În ceea ce privește geografia, zona Bavariei este una formată din platouri înalte și munți de talie medie, în nord regăsindu-se denivelări de basalt și platouri înalte, iar în nord-vest, dealuri împădurite. Topografia sudică este alcătuită și din munți, cum ar fi Alpii Bavarieni sau unul dintre cele mai înalte puncte ale Germaniei, Zugspitze. Aceste zone putând fi niște atracții turistice pentru mulți împătimiți ai căutătorilor de adrenalină.

În ceea ce privește religia, după cel de-al Doilea Război Mondial, din pricina influențelor Protestanților, mare parte din locatari sunt Romano-Catolici sau Lutherani.

Partea industrială se bazează pe echipamente optice și electrice de precizie, mașinării, autovehicule, avioane și îmbrăcăminte, Nuremberg fiind unul dintre cele mai mari centre de productie electrică, de la mașinării grele la mașinării de precizie. Alte industrii importante ar fi cele de textile, jucării, bere, mâncare și produse din ceramică.

Încă una dintre cele mai populare atracții turistice este castelul Neuschwanstein, denumit și castelul zânelor, construit pentru regele Louis al doilea al Bavariei. Regiunea mai este renumită și pentru sate pitorești precum Rothenburg ob der Tauber, Nördlingen, și Dinkelsbühl care găzduiesc numeroase biserici decorate generos, clădiri publice și case.

Pe de altă parte, Nuremberg este considerat unul dintre orașele cu o foarte înaltă calitate a vieții la un cost foarte mic. Această considerentă este dată în primă instanță de costul chiriilor, al hainelor, al mâncării, al transportului și al culturii. În lista celor mai scumpe orașe, Nuremberg ocupă locul 169 cu titlul “accesibil”. Calitatea vieții în Nuremberg este dată de următoarele: stabilitate politică, siguranța locatarilor, sisteme de sănătate și educație și trafic. În această categorie, Nuremberg ocupă locul 25, acestea combinate aducând Nurembergul pe podium. Rezidenții orașului își descriu situația de a trăi ca fiind “fericiți spre foarte fericiți” într-un studiu făcut în 2013.

În privința spațiilor verzi, Nurembergul are peste 480 de hectare de parcuri, 370 de hectare de zone cu apă. Însă orașul știe și să petreacă de unde și nenumăratele festivaluri la “Klassik-Open- Air la Luitpoldhain”, dar și Rathaus-Clubbing. Nurembergienilor le plac însă și evenimentele mari, cum ar fi cele de ciclism, tenis, mașini și atletism. Dar și ei, pe de altă parte sunt foarte activi având peste 1000 de facilități sportive, fiind câte ceva pentru fiecare.

O bună și inteligentă inițiativă în ceea ce privește viața socială este aceea ca în fiecare săptămână, cea mai bună poză de pe Instagram care pune în evidență trăsăturile extraordinare ale orașului este premiată. Acest lucru nu numai că ar îndemna tinerii să iasă din case și să se întreacă in a captura cea mai bună fotografie, dar și promovează arta, fotografia și arhitectura orașului.

Nürnberg Romania – distanta si metode de calatorie

Distanța aproximativă dintre România și Nuremberg este de 1392km, această distanță ar putea fi parcursă, cu autocarul sau microbuzul, tot aproximativ, în 15 ore. În aceste 15 ore poți avea parte de o experiență minunată, trecând și prin orașe precum Ungaria, Vienna, Austria și prin partea nord-estică a Munich-ului.

Nu în ultimul rând, putem să ne îndreptăm atenția și spre locurile de muncă pe care Nurembergul le oferă, astfel că, după o primă căutare, doar în ultimele ore au fost listate locuri de muncă precum inginer sau tehnician planificator, angajat în serviciu clienți, agent imobiliar, foarte multe locuri de muncă în domeniul IT dar și al managementului. Lista nu se oprește aici, potențialele locuri de muncă fiind vaste și pentru orice individ.

În concluzie, Nuremberg este un oraș care poate fi vizitat, cu atracții turistice nenumărate, însă este și un oraș în care se poate locui cu o calitate a vieții înalte la un cost mic. Un oraș cu oameni minunați și locuri la fel de minunate. Nuremberg merită atenția oricui.

Timis
Buziaş
Deta
Făget
Jimbolia
Lugoj
Sânnicolau Mare
Timişoara

Hunedoara
Deva
Hunedoara
Petrosani
Vulcan
Lupeni
Petrila
Orastie
Brad
Simeria
Calan
Hateg
Uricani
Geoagiu
Aninoasa

Caras-Severin
Caransebes
Bocsa
Moldova Noua
Oravita
Otelu Rosu
Anina
Baile Herculane

Mehedinti
Drobeta-TurnuSeverin
Strehaia
Orsova
BaiadeArama
VanjuMare

Arad
Arad
Pecica
Santana
Lipova
Ineu
Chisineu Cris
Nadlac
Curtici
Pancota
Sebis

Olt
Slatina
Caracal
Bals
Corabia
Scornicesti
Draganesti-Olt
PiatraOlt
Potcoava

Alba
Alba Iulia
Sebes
Aiud
Cugir
Blaj
Ocna
Mures
Zlatna
Zlatna
Campeni
Teius
Abrud
Baia de Aries

 

Dolj
Craiova
Bailesti
Filiasi
Dabuleni
Segarcea
Bechet

Sibiu
Sibiu
Medias
Cisnadie
Avrig
Agnita
Dumbraveni
Talmaciu
CopsaMica
Saliste
MiercureaSibiului
OcnaSibiului

Gorj
Targu Jiu
Motru
Rovinari
Bumbesti-Jiu
Targu Carbunesti
Turceni
Tismana
Novaci
Ticleni

Timis
Timisoara
Lugoj
SannicolauMare
Jimbolia
Recas
Faget
Buzias
Deta
Gataia
Ciacova

Transport International, Germania – Romania

transport romania germania

Transport Germania

Transport la adresa Romania – Nurnberg

 

Afla mai multe detalii, rezerva un loc pentru urmatoarea cursa.
Vrei sa calatoresti in Germania, ai intrebari legate de transport?
Contacteaza unul din operatorii nostrii, te putem ajuta!

Discuta cu un operator

Suna acum si afla rapid informatii despre rezervari, plecari, pret si alte informatii necesare pentru transport.

Rezervare rapida

Fa-ti o rezervare rapid sau cumpara un bilet in mai putin de 2 minute, verifica locurile disponibile si ora plecarii cu unul din operatorii nostrii. Suna acum!

TRANSPORT LA ADRESA

Atunci cand calatoresti in alta tara, este important sa ajungi exact acolo unde ai nevoie, transport pana la adresa. Majoritatea operatorilor de transport inregistrati pe site ofera aceest serviciu.

N

CEL MAI BUN PRET

Știm ca atunci cand îti planifici vacanta mult dorita, vrei sa platesti un pret corect si sa beneficiezi de servicii pe masura, iar noi te asiguram ca cerintele tale vor fi în totalitate îndeplinite. In plus, pentru ca ai ales sa calatoresti cu noi, vom avea grija sa te ducem chiar la adresa mentionata de tine.

}

SIGUR SI RAPID

Nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la siguranta ta si a familiei tale! Firma noastra de transport lucreaza cu soferi profesionisti, care au fost atent selectati, cu scopul de a iti asigura confortul. De asemenea, microbuzele alese sunt de ultima generatie, adaptate in functie de numarul de pasageri.

orașul Nürnberg
Transport Romania – Nurnberg

Curse zilnice spre Germania – tur/retur. Bagaj inclus in pret, de la adresa la adresa.
Calatoreste in siguranta, direct la adresa pana in Germania.